• Christian - Far til en Emil

" Vores dreng er altid glad, både når vi aflevere ham og når han kommer hjem fra skole, ja hvis det stod til ham ville han faktisk helst møde hver dag når SFO'en åbner kl.06.30, men vi har da heldigvis fået ham overtalt til at sove lidt længere når det er muligt:-) Det må da være en af de bedste anbefalinger for en skole "

• Maj - Mor til Mathias og Marius

" Tusind tak! Tak, fordi I altid gør mine børns skoledag til en god oplevelse fyldt med læring og spændende aktiviteter. De fortæller sjældent ret meget om deres dage til mig, men de snakker ofte begejstret indbyrdes om deres timer og de projekter, de nu har gang i i det ene og andet fag. Om morgenen tager de altid glade i skole, og om eftermiddagen kommer de - trætte, men altid glade hjem. Jeg hører ingen brok over hverken undervisningen, lærerne eller kammeraterne, tværtimod kan jeg stolt se til, mens de udvikler sig og bliver dygtigere og dygtigere - på grund af jer! "

• Joan - Mor til Malthe

" Min søn går nu for 3. år på Øster Højst skole. Jeg oplever dagligt en glad og tilfreds dreng, som føler sig tryg og set. Han har rigtig mange og gode venskaber, både i sin egen klasse, men også i de andre klasser. Jeg vil ønske for alle børn og forældre, at deres børn må få samme positive oplevelse af deres skolegang, som vores søn har på Øster Højst skole".