• Bent - far til Thomas og Emma

Jeg er utrolig glad for at have mine 2 børn på Øster Højst filialskole for her er tryghed, nærvær, traditioner og hygge.

Skolen giver dem ikke kun en rigtig god faglig læring men også sociale relationer.

Hvis der er problemer bliver der taget hånd om dem med det samme og der er ikke langt fra skole til forældre.

Det er en stor fornøjelse at have børn der kommer glade hjem fra skole hver dag.

• Anja - mor til Simon og Lasse

Den lille
    skole har en fordel i form af nærhed, tryghed og overskuelighed, især for de mindste elever, hvor der
    samtidig er stort potentiale for medbestemmelse og demokrati. Der er et godt sammenhold på skolen og
    børnene har en stor forståelse af hinanden fordi alle kender hinanden så godt.

Mine børn har i hvert fald
    nydt godt af en blid start på deres formentlig lange skoleliv på vores lille skole, hvor jeg som forælder har
    et medansvar i det tætte samarbejde mellem forælder og skolens ansatte og ledelse.

• Elin - mor til Esben, Sune, Naja og Kåre

Glæden over at kunne give vores børn en opvækst i en tryg, lille og lokal skole kan ikke beskrives.

Børn der trives og hver dag kommer glade hjem, fortællende og fulde af input efter en god skoledag undervist af kompetente lærere burde være ethvert barn forundt.

Og sådan er det i Øster Højst filialskole! Alle ved at trivsel er lige med læring og en god start i livet belønner sig på sigt.

• Christian - Far til Emil og Cecilie

Mine børn er altid glade, både når vi aflevere dem og når de kommer hjem fra skole.

Ja, hvis det stod til dem ville de faktisk helst møde hver dag når SFO'en åbner kl.06.30, men vi har da heldigvis fået dem overtalt til at sove lidt længere når det er muligt:-)

Det må da være en af de bedste anbefalinger for en skole

• Maj - Mor til Mathias og Marius

" Tusind tak! Tak, fordi I altid gør mine børns skoledag til en god oplevelse fyldt med læring og spændende aktiviteter. De fortæller sjældent ret meget om deres dage til mig, men de snakker ofte begejstret indbyrdes om deres timer og de projekter, de nu har gang i i det ene og andet fag. Om morgenen tager de altid glade i skole, og om eftermiddagen kommer de - trætte, men altid glade hjem. Jeg hører ingen brok over hverken undervisningen, lærerne eller kammeraterne, tværtimod kan jeg stolt se til, mens de udvikler sig og bliver dygtigere og dygtigere - på grund af jer! "

• Joan - Mor til Malthe og Jonas

Jeg oplever dagligt glade og tilfredse drenge, som føler sig tryg og set. De har rigtig mange og gode venskaber, både i deres egne klasser, men også i de andre klasser.

Jeg vil ønske for alle børn og forældre, at deres børn må få samme positive oplevelse af deres skolegang, som vores børn har på Øster Højst filialskole.

• Marie og Kedde - forældre til Aleksander og Christoffer

Drengene er glade for at gå på skolen, det kan vi som forældre tydeligt mærke.

Skolen med dens størrelse giver dem den trygge hverdag, der skal til.

• Ilse - mor til 3 tidligere elever

Alle mine børn har haft en stor faglighed med fra Øster Højst filialskole, som de har kunnet bruge videre i Løgumkloster og på efterskole.