Mobning er de voksnes ansvar

#DeVoksnesAnsvar – et redskab til forældre

Man kan let komme i tvivl om, hvad man skal gøre, hvis der opstår problemer i ens barns klasse. Derfor har Børns Vilkår og TrygFonden udviklet #DeVoksnesAnsvar, som er et gratis interaktivt redskab, der kan benyttes af forældregruppen til at skabe fokus og tage medansvar for børnenes trivsel i klassen. Redskabet kan benyttes til et forældremøde, eller I kan arrangere et særligt møde med fokus på klassens trivsel.

Redskabet er målrettet forældre til børn, der går i 4.-8. klasse.

Online magasin for forældre til skolebørn

Et magasin for forældre til skolebørn: http://raisinglearners.com/

Læring i familien - side på Facebook

Mangler du inspiration til sjove & kreative sysler, så tjek gruppen "Læring i familien" på Facebook. God fornøjelse Smiler

Velkomstbanden

Vi ville fra PR-gruppens side gerne lægge op til, at der i de forskellige forældreråd evt. laves en velkomst-bande. Dette for at kommende nye elever får en rigtig god start i vores skole. Hvordan? Det er op til jer? Hvordan vil I gerne tages imod? Her er lidt inspiration fra fb.

Se lige en smuk buket, jeg fik i går. Historien bag, det er det mest rørende jeg nogensinde har oplevet ♥
Min søn på 11 år er startet på en ny skole i dag. Det har været en rigtig svær beslutning, og jeg har været så bekymret for hvordan det skulle gå. I aftes kører der så to biler ind i vores indkørsel.. ruller vinduet ned.. " Bor der en Mathias her ? Skal han starte i skole i morgen..? Super så... er vi kørt rigtigt" så hopper der ellers to nye klassekammerater ud. Med blomster, flødeboller, et klassebillede med navne og et "du skal sidde ved siden af mig.. vi skal hilse fra alle de andre.. vi glæder os til i morgen" Tror I lige min dreng han glædede sig til at starte i sin nye klasse ;)
Jeg ville ønske, at alle børn blev taget i mod på denne måde.. en buket blomster fra haven og hjertet på rette sted.. så bliver verden et bedre sted for alle ♥

Forældrefiduser